Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο γιος της 48χρονης – “Ήταν βίαιος, η ζωή μας ήταν μαρτύριο”

Συγκλονίζει ο γιος του 49χρονου συζυγοκτόνου στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Ο 20χρονος γιος της 48χρονης που έπεσε νεκρή από το χέρι του συζύγου της, τόνισε, μιλώντας στον Alpha και το TLive, ότι ο πατέρας του αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια αλλά η ψυχική νόσος από την οποία έπασχε, είχε υποτροπιάσει τους τελευταίους 3 μήνες.

“Ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ήταν βίαιος” είπε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε ότι ο ισχυρισμός του πατέρα του ότι τον απατούσε η σύζυγός του, ήταν εντελώς αναληθής.

“Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής και τους τελευταίους τρεις μήνες είχε υποτροπή. Ο άνθρωπος ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ο πατέρας μου έχει πάει και έχει πει ότι η Ντεμέκ, η μάνα μου, τον απατάει. Δεν ξέρω τι τρέλα έχει στο μυαλό του, αλλά δεν περίμενα να φτάσει σ’ αυτό το σημείο… Έγινε ό,τι έγινε” είπε ο γιος του 49χρονου συζυγοκτόνου.

Επίσης, επεσήμανε σχετικά με το ότι είχε ζητήσει τρεις φορές τον εγκλεισμό του πατέρα του όπως πρώτα αποκάλυψε το enikos.gr ότι:  “τον έχω πάει δύο φορές με εισαγγελική… τέτοιο… Ήταν τόσο άρρωστος, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ χάλια”.

Όσο γιατί είχε βγει σημείωσε: “Τους κρατάνε, τους επαναφέρουν και μετά τους βγάζουν. Έχει νοσηλευτεί δύο φορές, για δέκα ημέρες” τόνισε.

Αναφερόμενος στη μητέρα του είπε ότι η ζωή της ήταν “πολύ χάλια, μαρτύριο κάθε μέρα, ρε φίλε, το ίδιο και εγώ. Απλά μπροστά μου ήταν πιο κύριος ρε παιδί μου γι’ αυτό και έκανε ό,τι έκανε, όταν έφυγα”. Για την καθημερινότητα στο ίδιο σπίτι με τον πατέρα του είπε: “Τον έβλεπα πάντα σαν άρρωστο και συγχωρούσα οτιδήποτε και αν έκανε, αλλά τώρα αυτό εδώ πέρα… τέλος πάντων…”

“Πάντα σαν άρρωστο τον έβλεπα… Ήταν βίαιος… Με όλους ρε φίλε ήταν βίαιος, αλλά με εμένα λίγο πιο πολύ κρατιόταν, ξέρετε, με τη γυναίκα λίγο… Εν πάση περιπτώσει εγώ αυτό που θέλω να ακουστεί είναι ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου, εντελώς τρελός και όλα αυτά που λέει περί απάτης, ότι τον απατούσε και τα λοιπά, όλα αυτά ήταν στο μυαλό του.

Αυτός πήγε εκεί πέρα ψύχραιμος πιστεύοντας ότι κάνει το σωστό, δηλαδή είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εγώ θέλω να γίνει καλά, να καταλάβει λίγο τι έχει κάνει. Το κράτος δεν προστατεύει σε τέτοια πράγματα γιατί δεν μπορεί να είναι μέσα στο σπίτι σου, το καταλαβαίνω, δεν ρίχνω ευθύνες. Εννοείται λάμβανε αγωγή, αλλά δεν τον βοηθούσε… δεν…” είπε ο 20χρονος γιος του δράστη της νέας γυναικοκτονίας.

Σχετικά με τη νοσηλεία του πατέρα του είπε ότι νομίμως έβγαινε από την κλινική “πήγαινε, τελείωνε η αγωγή, τον παίρναμε σπίτι και λέγανε “έστρωσε”, ξέρω εγώ, είναι καλά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ