Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μαρτυρία του ελεγκτή – «Του ζήτησα το εισιτήριο και έβγαλε από την κάλτσα του μαχαίρι»

Στιγμές τρόμου έζησαν την Κυριακή το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη, δύο ελεγκτές του ΟΑΣΘ, όταν ζήτησαν από δύο αλλοδαπούς τα εισιτήριά τους, κατά τη διάρκεια δρομολογίου αστικού λεωφορείου, με εκείνους να βγάζουν μαχαίρι και να τους απειλούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, grtimes.gr ο ένας από τους δυο δράστες είχε κρυμμένο το μαχαίρι με το οποίο απείλησε τους εργαζομένους στην κάλτσα του. Ο ένας από τους  ελεγκτές το άρπαξε από τα χέρια του, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Θεσσαλονίκη- ΟΑΣΘ- απειλές

Όπως ανέφερε ένας εκ των δύο ελεγκτών, λίγα μόλις λεπτά από το περιστατικό και εμφανώς τρομαγμένος ακόμα «του ζήτησα το εισιτήριό του και έβγαλε από την κάλτσα του ένα μαχαίρι με το οποίο μας απείλησε. Ευτυχώς ο συνάδελφος τον αφόπλισε άμεσα και δεν έγινε κανένα κακό».

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 20:30 και ενώ το λεωφορείο του ΟΑΣΘ με τον αριθμό 33, που εκτελεί το δρομολόγιο “Άγιος Παντελεήμων – Βενιζέλος”, βρισκόταν εν κινήσει, δύο ελεγκτές του ΟΑΣΘ επιβιβάστηκαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο εισιτηρίων στους επιβάτες.

Θεσσαλονίκη- ΟΑΣΘ- απειλές

Την ώρα που πλησίασαν δύο αλλοδαπούς και τους ζήτησαν τα εισιτήριά τους, εκείνοι έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν τους εργαζόμενους μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων επιβατών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ