Νάνσι Πελόζι: Συνελήφθη ο σύζυγός της επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Ο σύζυγος της πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, Πολ,συνελήφθη με την κατηγορία ότι οδηγούσε μεθυσμένος στην Κομητεία Νάπα στην Καλιφόρνια.

Ο 82χρόνος Πολ Πελόζι κατηγορήθηκε για δύο πλημμελήματα. Το ένα είναι η οδήγηση υπό την επήρεια και το άλλο για οδήγηση με επίπεδο αλκοόλ στο αίμα άνω του 0,08. Ο σύζυγος της Πελόζι συνελήφθη γύρω στις 4:13 π.μ. της Κυριακής και αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα στις 7:26 π.μ., όπως δείχνουν τα διαδικτυακά αρχεία. Η εγγύηση του είχε οριστεί στα 5.000 δολάρια για τα δύο παραπτώματα.

Η νομοθεσία στην Καλιφόρνια απαγορεύει στους οδηγούς να οδηγούν ένα όχημα αν το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα τους είναι μεγαλύτερο από 0,08 γραμμάρια ανά ένα δέκατο του λίτρου αίματος.

Η Νάνσι Πελόσι βρίσκονταν στο Ρόουντ Άιλαντ χθες για να εκφωνήσει ομιλία σε τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Μπράουν. Ο εκπρόσωπός της Ντρου Χαμίλ δήλωσε: “Η πρόεδρος δεν θα σχολιάσει γι’ αυτό το ιδιωτικό ζήτημα, το οποίο συνέβη ενώ η ίδια βρίσκονταν στην Ανατολική Ακτή“.

Η Νάνσι και ο Πολ Πελόσι είναι παντρεμένοι από το 1963.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ