Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση στα δικαστήρια για τον θάνατο του 16χρονου – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συγκέντρωση μπροστά στα Δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη έχουν προγραμματίσει για σήμερα, Τετάρτη, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή τον θάνατο του 16χρονου Ρομά και εν αναμονή της απόφασης του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου για την προφυλάκιση ή μη του κατηγορούμενου αστυνομικού.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στην πύλη εμπορίου της ΔΕΘ

Από την Τροχαία έχουν ανακοινωθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με τις οποίες απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην οδό 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της από την οδό Πολυτεχνείου έως την οδό Εγνατία από τις 6 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Σημειώνεται ότι στα δικαστήρια βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στο μεταξύ επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ στο κέντρο της πόλης μετά το τέλος της πορείας για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Θεσσαλονίκη-Θάνατος 16χρονου: Τα επόμενα 24ωρα η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για τον αστυνομικό

Συνελήφθησαν τρία άτομα (ηλικίας 18, 21, και 22 ετών), οι οποίοι οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία. Από την αστυνομία πραγματοποιήθηκαν επιπλέον 32 προσαγωγές. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

 

Θεσσαλονίκη: Βαρύ το κλίμα στον οικισμό «Αγίας Σοφίας» για τον θάνατο του 16χρονου – Σε επιφυλακή διμοιρίες των ΜΑΤ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ