Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ανήλικος έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ

Σε κατάσταση μέθης μεταφέρθηκε ανήλικος στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ. 

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 2 μαθήτριες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη υπάλληλος καταστήματος ψιλικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος ένιωσε αδιαθεσία έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους.

Για την υπόθεση συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου ο 47χρονος συνιδιοκτήτης του καταστήματος διότι επέτρεψε την κατανάλωση αλκοολούχου ποτού στον ανήλικο.

Περιστέρι: Στο νοσοκομείο 13χρονη έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ που προμηθεύτηκε από περίπτερο – Συνελήφθη ο πατέρας της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK