Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή για έναν χρόνο ο 70χρονος που χτύπησε την σύζυγό του και την 8χρονη κόρη τους – Τι υποστήριξε

Στη φυλακή για έναν χρόνο στέλνει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον 70χρονο, ο οποίος φέρεται να χτύπησε την 30χρονη σύζυγό του και την 8χρονη κόρη τους.

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος χτύπησε την σύζυγό του και την 8χρονη κόρη τους – Την έπιασε από τα μαλλιά και την γρονθοκόπησε

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηλικιωμένος αρχικά χτύπησε το κοριτσάκι και όταν η γυναίκα του επενέβη προκειμένου να απομακρύνει το παιδί, την άρπαξε από τα μαλλιά, την γρονθοκόπησε και την τραυμάτισε με μαχαίρι στο δάχτυλο.

Το δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση με την αυτόφωρη διαδικασία, επέβαλε στον 70χρονο συνολική ποινή φυλάκισης 51 μηνών, από τους οποίους καλείται να εκτίσει τους 12, ενώ το υπόλοιπο της ποινής ανεστάλη επί 3ετία. Η έφεση, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 70χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανήλικου, ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική βλάβη, όπως επίσης και για παράνομη οπλοχρησία.

Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, η 30χρονη σύζυγος με καταγωγή από την Βόρεια Μακεδονία, περιέγραψε το περιστατικό που βίωσε, ενώ έξω από το ακροατήριο την περίμενε η ανήλικη κόρη τους.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 70χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και χαρακτήρισε ψέματα όσα κατήγγειλε η σύζυγός του. «Δεν την άγγιξα καθόλου» ανέφερε χαρακτηριστικά, ωστόσο, δεν έπεισε τους δικαστές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ