Θεσσαλονίκη: «Σκότωσαν το παιδί μου και μετά έκαναν 2-3 τσιγάρα – Δεν έχουν ζητήσει μια συγγνώμη» – Ξέσπασε η μητέρα της Έμμας

Ξέσπασαν οι γονείς της 21χρονης Εμμανουέλας Καρυωτάκη μετά την κατάθεση της 19χρονης που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, το οποίο παρέσυρε και σκότωσε την κόρη τους στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη Έμμα, που βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για σπουδές, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής. Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να παρασύρει την 21χρονη φοιτήτρια και στη συνέχεια να την εγκαταλείψει αβοήθητη στο οδόστρωμα.

Μάλιστα, ο 27χρονος κατηγορήθηκε πως έκανε όπισθεν στην συνέχεια χτυπώντας για δεύτερη φορά την κοπέλα.

«Πήγαν στο Σέιχ Σου, αφαίρεσαν τις πινακίδες, κάνανε δύο – τρία τσιγάρα να ηρεμήσουν γιατί ήταν σε σοκ… Σε αυτό το σημείο να πω ότι είχαν σοκ, αλλά το σοκ ήταν για το τι σημαίνει για αυτούς τους δύο το συμβάν, όχι για το τι προκάλεσαν στον άνθρωπο που χτύπησαν», δήλωσε στο STAR η μητέρα της Έμμας, Κέλλυ Καμπακάκη σχολιάζοντας τα όσα υποστήριξε ότι συνέβησαν το μοιραίο βράδυ η 19χρονη συνοδηγός.

Σύμφωνα με την οποία αφού εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, έκαναν οτοστόπ και διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο.

«Ο άνθρωπος που τους πήρε από το σημείο για να τους πάει στο ξενοδοχείο ανέφερε ότι ήταν και οι δύο ήρεμοι. Ότι δεν καταλάβαινε να έχουν κανένα σοκ. Διανυκτέρευσαν και το επόμενο πρωί αυτός πήγε κρύφτηκε, αυτή πήγε στο σπίτι της», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα της Έμμας.

Aκόμη η ίδια συμπλήρωσε ότι η συνοδηγός όπως και «όλη της η οικογένεια, δεν έχουν ζητήσει μια συγγνώμη. Όλη τους η στάση είναι το λιγότερο προκλητική».

Aπό την πλευρά του ο πατέρας της Έμμας ανέφερε: «Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό από όσα είπε (η συνοδηγός) αλλά και από τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου.  Αυτοί λίγο πολύ θα πουν αυτά που πρέπει και θέλουν να πουν.  Ίσως είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε τέτοια αντιμετώπιση από δικαστήριο και θέλω να πιστεύω πως θα τιμωρηθεί αυστηρά ο κατηγορούμενος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ