Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που υπέστη ανακοπή σε 5×5 – Μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 18χρονος που υπέστη νωρίτερα σήμερα ανακοπή την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο σε 5Χ5 με φίλους του στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: 18χρονος υπέστη ανακοπή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, ο νεαρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατηθεί ο νεαρός στη ζωή.

Το νεαρό παιδί υπέστη ανακοπή στο γήπεδο και ενώ οι διασώστες τον επανέφεραν μετά από μία ώρα ανανήψεων, έχασε ξανά τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο .

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά 40χρονος προπονητής μπάσκετ

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο γήπεδο, ο 18χρονος αρχικά ζαλίστηκε, έκατσε στον πάγκο, γρήγορα, όμως, πίστεψε πως ήταν καλύτερα και επέστρεψε στο γήπεδο με αποτέλεσμα  τελικά να καταρρεύσει.

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr όλοι οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή που έφθασε στα Επείγοντα κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν καταφέρνοντας τελικά με ηλεκτρική ανάταξη να ενεργοποιήσουν και πάλι τους παλμούς του.

Η κατάσταση της υγείας του, βέβαια, χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα κρίσιμη», ωστόσο η ανάταξή του θεωρείται αισιόδοξη εξέλιξή για την νοσηλεία του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ