Θεσσαλονίκη: “Πρόβα” δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία του Άλκη – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από επίθεση χούλιγκαν σε 15χρονο

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που εξαπέλυσαν χούλιγκαν κατά 15χρονου, στη Θεσσαλονίκη, μόλις δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή του Χαριλάου. 

Στις εικόνες, που μετέδωσε το STAR, διακρίνονται οι δράστες να κυνηγούν τον νεαρό, να τον περικυκλώνουν, να τον ρίχνουν στο έδαφος και να τον χτυπούν με μανία. Ο 15χρονος είχε γλιτώσει από θαύμα τα χειρότερα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός, την ώρα της επίθεσης οι δράστες φώναζαν: “Εσύ δεν είσαι το σκουλήκι που κάνεις τα γκράφιτι; Εσύ δεν είσαι Άρης;”.

Ο πατέρας του εφήβου είχε συγκλονίσει με την περιγραφή του. “Toυ κατάφεραν χτήματα με σιδερογροθιά στο στόμα. Κλωτσιές στα πλευρά, στο συκώτι, είχε 2,5 εκατοστά αιμάτωμα στο συκώτι, στα πόδια πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι”, είχε πει μιλώντας στην ΕΡΤ3.

Δύο ημέρες έπειτα απ’ αυτό το περιστατικό, εξαπολύθηκε η άγρια επίθεση των χούλιγκαν σε βάρος του 19χρονου Άλκη και της παρέας του, στην περιοχή του Χαριλάου. Ο άτυχος Άλκης, δυστυχώς, κατέληξε εξαιτίας των βαρύτατων τραυμάτων, που του προκάλεσαν οι αδίστακτοι δράστες της επίθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ