Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη μετά από την καταιγίδα που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα. Οι oδηγοί παρέμειναν για περισσότερο από μία ώρα στον Περιφερειακό, ενώ σημειωτόν κινούνταν τα οχήματα στη Μουδανιών και στο κέντρο της πόλης.
H Πυροσβεστική Υπηρεσία απομάκρυνε ένα άτομο από το σπίτι του που είχε πλημμυρήσει. Επιπλέον, δέχθηκε τέσσερις κλήσεις για άντληση υδάτων και μία για κοπή δέντρου.
Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταιγίδα#ΔΙΕΘΝΗ #ΕΛΛΑΔΑ https://t.co/HXhRgQDeUK
— PIK_CyBC (@cybc_com_cy) June 28, 2024
Με δυσκολίες διεξαγόταν η κίνηση των οχημάτων τόσο μέσα την πόλη, όσο και στον Περιφερειακό, λόγω του όγκου του νερού στους δρόμους. Μπλοκαρισμένη ήταν και η Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν από το ύψος της Waterland έως και τον Φοίνικα. Όμοια εικόνα και στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στο ρεύμα εισόδου στην πόλη.
Χαριλάου Θεσσαλονίκη τώρα🌧️ .
Αποκλειστικό video από τον φίλο της σελίδας Γιώργο Καρακεχαγιόγλου.#καιρος #Θεσσαλονίκη #Καταιγιδα pic.twitter.com/fJcsDfTlWE— Meteo24news.gr (@Meteonews_gr) June 28, 2024
