Θεσσαλονίκη: Περιπλανιέται στην πόλη η 34χρονη που εξαφανίστηκε από τα Διαβατά – Η έκκληση της οικογένειας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης Χρυσάνθης Μουχταροπούλου στη Θεσσαλονίκη.

H 34χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Διαβατά, όπου διαμένει με την οικογένειά της, το μεσημέρι της 1ης Δεκεμβρίου. Η Χρυσάνθη Μουχταροπούλου έχει ύψος 1.63 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο, μαύρο σάλι και μαύρα παπούτσια.

Μιλώντας στη Voria.gr η Ειρήνη Πατουλίδου, φίλη της οικογένειας, αναφέρει πως τις τελευταίες μέρες εθεάθη σε διάφορα σημεία της πόλης και συγκεκριμένα χθες άτομα την εντόπισαν στις εξής περιοχής: Δελφών, Μαρτίου, Μπότσαρη, Βασιλίσσης Όλγας, Ιπποκράτειο. Σήμερα τα ξημερώματα η 34χρονη εθεάθη στη στάση του μετρό στην περιοχή Σόλωνος με Μαρτίου, ωστόσο έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάποιο άλλο στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Η 34χρονη, όπως αναφέρει η κ. Πατουλίδου στη Voria.gr, πάσχει από οξεία διαταραχή και πρόσφατα, πριν περίπου ένα μήνα, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα. Η γυναίκα δεν έχει στην κατοχή της προσωπικά της αντικείμενα πέρα από μία σακούλα, που πιθανόν να περιέχει τρόφιμα.

Σύμφωνα με την κ. Πατουλίδου, η αστυνομία έχει ενημερωθεί για όλα τα σημεία όπου η γυναίκα φέρεται να εθεάθη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Η οικογένεια της Χρυσάνθη Μουχταροπούλου καλεί όποιον τη δει να μην την πλησιάσει και μην της μιλήσει, ωστόσο να καλέσει άμεσα τις αρχές. Όσοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη γυναίκα φαίνεται πως την τρόμαξαν, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί σε άλλες περιοχές, οπότε συνιστάται η διακριτική προσέγγισή της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ