Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 12ος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη

Παραδόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο 12ος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Ο φερόμενος δράστης της δολοφονικής επίθεσης παραδόθηκε πριν από λίγο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo, σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν οι «σκληροί» της συμμορίας των χούλιγκαν, όπως ο δρεπανοφόρος αλλά και ο 25χρονος γνωστός ως «Αθηναίος».

Από τις καταθέσεις των άλλων κατηγορουμένων είχε αναφερθεί με το όνομα “Ντίνος”.

Περιγράφεται ως ένας σχετικά ψηλός άνδρας κοντά στο 1,80 και μελαχρινός. Εκείνη την ημέρα ήταν αξύριστος και φορούσε σκούφο.

Άλκης Καμπανός - κατηγορούμενοι

Απολογείται σήμερα ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί στις 13.00 ο 20χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Αναμένεται να παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο. Μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό».

Άλκης- δολοφονία-20χρονος

«Καθόμουν σε ένα από τα αυτοκίνητα, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο και δεν κατάφερα ουσιαστικά χτυπήματα κατά τον κρίσιμο χρόνο που εξελίχθηκε το ουσιώδες περιστατικό», φέρεται να είναι η θέση που διατυπώνει.

Ήδη για την υπόθεση έδωσαν εξηγήσεις στην ανακρίτρια οι δέκα συγκατηγορούμενοί του και ο ένας μετά τον άλλον οδηγήθηκαν στις φυλακές, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ