Θεσσαλονίκη: «Όταν τον είδα να πέφτει κάτω έπαθα σοκ» – Προφυλακίστηκε ο 27χρονος διανομέας για τον θάνατο του 50χρονου

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 27χρονος διανομέας, μετά την απολογία του για τον θάνατο του 50χρονου, τον οποίο χτύπησε έπειτα από παρατήρηση επειδή οδηγούσε τη μηχανή του σε πεζόδρομο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Όταν τον είδα να πέφτει κάτω έπαθα σοκ. Εγώ κάλεσα το ΕΚΑΒ. Τον χτύπησα μόνο μια φορά στο πρόσωπο. Όταν ενημερώθηκα για τον θάνατο πήγα μόνος μου στην Αστυνομία». Αυτά φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το thesstoday, ενώπιον των δικαστικών αρχών ο 27χρονος.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρονου, Θεόδωρος Τσιάτσιος, «από ένα ανόητο συμβάν στο δρόμο, είχαμε αυτή την τραγική κατάληξη. Αυτό που προκύπτει από τη δικογραφία, είναι πως ο πελάτης μου ουδέποτε εγκατέλειψε τον 50χρονο. Έδωσε ένα χτύπημα στο πρόσωπο και ο άντρας επεσε στο πάτωμα. Κάλεσε το ασθενοφόρο και περίμενε την αστυνομία. Την επόμενη ημέρα όταν έγινε γνωστό ότι κατέληξε ο άτυχος άντρας, ο ίδιος αυτοβούλως πήγε στην Αστυνομία».

«Η όλη συμπεριφορά του, μετά την τέλεση της πράξης, αποδεικνύει ότι σε καμία περίπτωση δε μπορούσε να προβλέψει αυτό το αποτέλεσμα. Αναμένουμε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί μας» σημείωσε ολοκληρώνοντας ο κ. Τσιάτσιος.

Υπενθυμίζεται πως του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ