Θεσσαλονίκη: Ο 26χρονος χτύπησε την Έμμα στο αντίθετο ρεύμα – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Για το αδιανόητο γεγονός της κλοπής του χρηματικού ποσού που είχε πάνω της η 21χρονη Έμμα όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της.

Ο κ. Νίκος Ρουσσόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι τα χρήματα που της έκλεψαν μετά το τροχαίο ήταν τα χρήματα που της έδωσαν οι γονείς της να περάσει τον μήνα και να πληρώσει την κλινική που νοσηλευόταν το σκυλάκι της λόγω ατυχήματος.

«Αυτό δείχνει το πού έχει φτάσει η κοινωνία. Είναι αδιανόητο να βλέπεις έναν άνθρωπο να ψυχορραγεί και να πας να κλέψεις. Πρόκειται για σκύλευση του νεκρού», τόνισε και εξήγησε ότι αυτό έγινε καθώς τα πράγματά της είχαν διασκορπιστεί στο οδόστρωμα. Έψαχναν την ταυτότητά της και τότε κάποιος επιτήδειος πήρε το πορτοφόλι.

Σχετικά με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την παράσυρση της 21χρονης από τον 26χρονο, ο δικηγόρος είπε πως ο δράστης χτύπησε την κοπέλα δύο φορές, ενώ από το υλικό που συγκέντρωσαν οι Αρχές τα όσα είπε ο 26χρονος διαψεύδονται. Όπως φαίνεται, το αυτοκίνητο του 26χρονου χτύπησε την 21χρονη στο αντίθετο ρεύμα. «Την χτύπησε αφότου είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα, είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης είχε ισχυριστεί αρχικά ότι δεν την είδε και ότι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του. Στη συνέχεια είπε ότι η κοπέλα χάζευε στο κινητό, ενώ ισχυρίστηκε ότι αν περνούσε από διάβαση η 21χρονη, τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ