Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο με ανήλικους στη Νέα Μαγνησία – Τραυματίστηκε 13χρονος

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29/04) στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 19:50, τέσσερα ανήλικα παιδιά επιτέθηκαν σε 13χρονο χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής ο λόγος της επίθεσης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, o 13χρονος τραυματίστηκε και τον μετέφεραν οι γονείς του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει μώλωπες σε χέρια και κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Ελληνική Αστυνομία μετά από καταγγελία που δέχθηκε από τον 13χρονο, ωστόσο, οι ανήλικοι είχαν τραπεί σε φυγή. Παράλληλα, διεξάγονται έρευνες από τις αρχές για το περιστατικό και τον εντοπισμό των εμπλεκόμενων.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες σημειώνονται διαρκώς περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης τα οποία έχουν προκαλέσει την ανησυχία των τοπικών αρχών.

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου μάλιστα αποφασίστηκε μετά τις πρόσφατες συμπλοκές και τους ξυλοδαρμούς μεταξύ νεαρών ατόμων στον Εύοσμο να ενισχυθούν η αστυνόμευση και οι περιπολίες με «Πάνθηρες» και ειδικές ομάδες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ