Θεσσαλονίκη: Νεκρός 47χρονος πατέρας δύο παιδιών – Σκοτώθηκε ενώ επισκεύαζε αυτοκίνητο φίλου του

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για έναν 47χρονο πατέρα δύο παιδιών στη Θεσσαλονίκη. Πήγε να βοηθήσει τον φίλο του και σκοτώθηκε όταν τον καταπλάκωσε αυτοκίνητο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην οδό Ψελλού 37 στην περιοχή Χαριλάου όταν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να επισκευάσει ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο που ανήκει σε φίλο του.

Τοποθέτησε γρύλο στο όχημα και έκανε εργασίες από κάτω, όταν κάποια στιγμή ο γρύλος έσπασε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τον καταπλακώσει και ο άνδρας να βρει ακαριαίο τον θάνατο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, grtimes.gr.

δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Άτομα από γειτονική επιχείρηση είχαν δει τον 47χρονο νωρίτερα το πρωί να κάνει εργασίες στο αυτοκίνητο, ωστόσο έπειτα από περίπου δύο ώρες, είδαν τα πόδια του ακίνητα και κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει, ενημερώνοντας ταυτόχρονα την Αστυνομία για το περιστατικό.

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, τον έβλεπε να εργάζεται κάτω από το αυτοκίνητο αλλά ποτέ δεν πήγε το μυαλό του ότι μπορεί να είχε καταπλακωθεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και οχήματα της Πυροσβεστικής για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό του ατόμου, για τον οποίο χρησιμοποιήθηκε γρύλος από άλλο όχημα.

Η σορός του άνδρα διακομίστηκε για τα περαιτέρω στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Χαριλάου Αναλήψεως.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ