Θεσσαλονίκη: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε το αυτοκίνητο του 21χρονου στη μηχανή του ντελιβερά – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το σοκαριστικό τροχαίο, κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 47χρονος διανομέας, στη Θεσσαλονίκη, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής, διακρίνεται το διθέσιο σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος, να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πρόκειται για εικόνες που έχουν καταγραφεί λίγα δευτερόλεπτα πριν το αυτοκίνητο παρασύρει την μοτοσικλέτα του 47χρονου ντελιβερά. Ο θόρυβος από τη σύγκρουση ήταν τόσο δυνατός, που οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή πετάχτηκαν πανικόβλητοι στον δρόμο για να δουν τι έχει συμβεί.

Το βίντεο, που κόβει την ανάσα, φαίνεται πως επιβεβαιώνει τους αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν από την πρώτη στιγμή ότι το όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι προηγουμένως, ο νεαρός είχε παραβιάσει δύο ακόμη κόκκινα φανάρια. Ο ίδιος ο 21χρονος δήλωσε στις διωκτικές αρχές ότι είχε πάρει το αυτοκίνητο του θείου του, προκειμένου να κάνει μία βόλτα. Διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι δεν κατέχει καν άδεια οδήγησης.

Ο άτυχος 47χρονος μόλις είχε φύγει για να παραδώσει την τελευταία παραγγελία, πριν σχολάσει. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην 16χρονη κόρη του, η οποία πέρασε από το σημείο του δυστυχήματος λίγα λεπτά μετά και είδε την διαλυμένη μηχανή.

Οι συγγενείς αλλά και οι συνάδελφοι του 47χρονου έχουν βυθιστεί στη θλίψη, ενώ εμφανίζονται οργισμένοι και αγανακτισμένοι για το γεγονός ότι ο 21χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος. Οι διανομείς, που πραγματοποίησαν σήμερα μοτοπορεία, ζητούν περισσότερους ελέγχους από την Τροχαία και αλλαγή του ποινικού πλαισίου.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από τον Alpha:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ