Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε κατάστημα take away – Σημάδεψαν με όπλο πελάτη

Νέα ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, theopinion.gr, ήταν περίπου 1 το ξημέρωμα της Τρίτης όταν 5 ένοπλοι άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισέβαλλαν σε κατάστημα take away στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί που εκτός από τα όπλα κρατούσαν ξύλα και λοστούς, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους του καταστήματος και ξεκίνησαν να αναζητούν τη λεία τους.

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Άννα Παπαδοπούλου, «γύρω στη 1 παρά τα ξημερώματα μπήκαν στο μαγαζί 3 άτομα. Μετά αντιληφθήκαμε πως οι δράστες ήταν 5 συνολικά. Ο ένας μπαινόβγαινε συνεχώς ενώ ένας άλλος κρατούσε τσίλιες. Μπήκαν μέσα και ζήτησαν από τους υπαλλήλους να καθίσουν κάτω σε έναν άλλο χώρο. Μετά χωρίστηκαν σε ομάδες και άρχισαν να ψάχνουν».

Κάποιοι από την… ομάδα αρχικά άρπαξαν τις εισπράξεις που υπήρχαν στο ταμείο. Κάποιοι άλλοι εντόπισαν τα χρηματοκιβώτια που υπήρχαν σε διπλανό δωμάτιο. Άμεσα και κάνοντας χρήση των εργαλείων που φρόντισαν να έχουν μαζί τους ξεκίνησαν να τα παραβιάζουν.

Σημάδεψε με το όπλο ανυποψίαστο πελάτη

Οι δράστες χωρίς να λογαριάζουν το παραμικρό, παρέμειναν στο κατάστημα για 15 ολόκληρα λεπτά. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε και δημοσιεύει το TheOpinion την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η ληστεία, εισέρχεται στο κατάστημα ένας ανυποψίαστος πελάτης. Ένας από τους κακοποιούς τον σημαδεύει με το όπλο και του λέει να αποχωρήσει.

Μετά από σχεδόν ένα τέταρτο και έχοντας συνθέσει μια λεία που ξεπερνά τα 2.000 ευρώ οι δράστες αποχώρησαν.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των 5 ανδρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ