Θεσσαλονίκη: «Καθίστε κάτω, ληστεία» – Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατάστημα εστίασης

«Διαβασμένοι» και αποφασισμένοι ήταν οι δύο κουκουλοφόροι ληστές που εισέβαλαν τα ξημερώματα σε κατάστημα εστίασης στον Άγιο Δημήτριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

«Καθίστε κάτω, ληστεία! Έχουμε μαχαίρι», ήταν τα πρώτα λόγια των δραστών. σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThessToday.gr . Οι κακοποιοί κινήθηκαν με μαχαίρι προς το ταμείο της επιχείρησης. Οι δυο υπάλληλοι έδωσαν τα χρήματα που ήταν στο ταμείο και αφού οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι ειδοποιήθηκε η Άμεση δράση που έφτασε στο σημείο.

Μάρτυρας περιγράφει στο ThessToday.gr πως τα δυο άτομα που μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, κινήθηκαν με χειρουργική ακρίβεια στο χώρο ολοκληρώνοντας την «αποστολή» τους σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Κατά πληροφορίες, το συγκεκριμένο κατάστημα μπαίνει συχνά στο στόχαστρο συμμοριών και μικροκακοποιών. Κάτοικοι και καταστηματάρχες κάνουν λόγο για μια συγκεκριμένη συμμορία που έχει ρημάξει καταστήματα, σπίτια και αυτοκίνητα στην περιοχή. Οι ίδιοι ζητούν εντατικές περιπολίες από την ΕΛΑΣ, καθώς όπως επισημαίνουν τα φαινόμενα εγκληματικότητας τείνουν να αποτελέσουν καθημερινότητα.

Το ποσό που πήραν οι ληστές δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά πρόκειται για χιλιάδες ευρώ. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τους χωρίς αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ