Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για άλλα δύο κορίτσια που ναρκώθηκαν

Για άλλες δύο επώνυμες καταγγελίες που έγιναν, για χορήγηση ναρκωτικών ουσιών σε κορίτσια, εν αγνοία τους, μίλησε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος που έχει χειριστεί την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Mαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ και με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε για τα δύο κορίτσια ότι “χορηγήθηκαν ουσίες που είναι ακριβώς το ίδιο μοτίβο με την ουσία αυτή που χορηγήθηκε σε αυτό το κορίτσι, αν υπάρχει αυτή η ουσία”.

Στη συνέχεια, η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου τόνισε ότι “εδώ υπάρχει μια διασύνδεση και αυτό βλέπετε ότι κρατάει κάποια χρόνια. Από τότε εγώ είχα πει ότι υπάρχει ένα περίεργο κύκλωμα στην Θεσσαλονίκη, το οποίο δρα στο κέντρο και τότε, στην δική μας περίπτωση, είχαμε πίσω από την συγκεκριμένη 33χρονη άνθρωπο μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, ο οποίος χρησιμοποιούσε μια συγκεκριμένη γυναίκα. Σε αυτή την περίπτωση είναι άνδρας που χρησιμοποιούν κι ο οποίος ‘ψαρεύει’ κορίτσια”.

«Μέσα σε δύο χρόνια έχουμε μια σύνδεση γεγονότων που μπορεί να είναι τυχαία. Είναι τυχαίο το γεγονός; Είναι ένα γεγονός που έχει μεγάλα πλοκάμια; Είναι κάτι που συνηθίζεται και ακόμα δεν ξυπνήσαμε και δεν αφυπνίσαμε τα νέα παιδιά να το δούνε;», διερωτήθηκε η Ανθούλα Ανάσογλου.

Όμως, όπως ανέφερε, η συνείδησή της δεν της επιτρέπει να μην το διερευνήσει. «Υπάρχουν καταθέσεις με δύο ονόματα νεαρών κοριτσιών. Δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκαν τα στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία», είπε και κατέληξε, σημειώνοντας ότι τα όποια στοιχεία έχει, θα τα καταθέσει, εκ νέου, στη Δικαιοσύνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ