Οικονόμου για Φουρθιώτη: Ο κ. Γεραπετρίτης εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού

Για το εάν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη  μετά τις αναρτήσεις που έκανε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση πολιτικών συντακτών.

” Προφανώς και εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού ο κ. Γεραπετρίτης. Η δήλωση του κ. Γεραπετρίτη ήταν απολύτως σαφής και δεν αφήνει καμία σκιά και κανένα περιθώριο για παρερμηνεία” απάντησε και πρόσθεσε “δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση μετά την επίθεση στην δικαιοσύνη,  την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, μετά την καταστροφολογία, μετά την ψευδολογία όλου του προηγούμενου διαστήματος, υιοθετεί τώρα και τον εν λόγω κύριο”.

Και εκτίμησε ότι ” ότι η εντεινόμενη απελπισία του κ. Τσίπρα από την εντεινόμενη πολιτική του απαξίωση καθιστά απολύτως φυσιολογική αυτή  τη συμπεριφορά και αναδεικνύει το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης  που ασκεί αλλά και το τι μπορούμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα”.

Μέτρα για τον κορονοϊό: Τι είπε ο Οικονόμου

 

Γιάννης Οικονόμου

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση θα εισηγηθεί κάτι στην επιτροπή των ειδικών για άρση του πλαισίου η αυστηροποίηση του πλαισίου λειτουργίας της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής λόγω της πανδημίας .” Η συνεδρίαση της Επιτροπής τω ειδικών είναι την Τετάρτη. Σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα…. κάθε μέρα θα περιμένουμε να ακούσουμε τις εισηγήσεις της Επιτροπής για να πάρουμε τις αποφάσεις”, απάντησε.

Για την τηλεκπαίδευση

Γιάννης Οικονόμου
Επίσης μίλησε και για τις καταγγελίες που υπήρχαν για την τηλεκπαίδευση , δηλαδή ότι υπήρχε οδηγία από την ΟΛΜΕ οι εκπαιδευτικοί  να μην εργαστούν από το σπίτι τους , αλλά και καταγγελίες γονέων που είπαν ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους σχολείο.

“46 χιλιάδες τάξεις λειτουργούν κανονικά με τηλεκπαίδευση. Αυτό νομίζω ότι είναι η καλύτερη απάντηση. Προφανώς υπήρxαν και θα υπάρξουν προβλήματα δυσλειτουργίας. Αυτό όμως δεν αλλάζει  την μεγάλη εικόνα .Η μεγάλη εικόνα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ανταποκρίθηκαν και για αυτό τους ευχαριστούμε”, τόνισε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.