Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η απόπειρα διάρρηξης σε μεζονέτα – Γιατί το έβαλαν στα πόδια οι δράστες

Καρέ καρέ καταγράφεται η απόπειρα τριών ληστών να μπουν σε μεζονέτα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας (27/11). Οι δράστες είχαν σκοπό να κλέψουν αντικείμενα και χρήματα, όταν όμως αντιλήφθηκαν ότι οι ένοικοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, τράπηκαν σε φυγή.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Μέσα στη μεζονέτα ήταν μόνο η ιδιοκτήτρια, η οποία βρισκόταν στον πάνω όροφο με κλειστά τα φώτα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η εκπομπή LIVE NEWS, αρχικά εμφανίζεται ο ένας από τους τρεις επίδοξους διαρρήκτες, να ελέγχει εξωτερικά το σπίτι, ώστε να δει εάν υπάρχει άνθρωπος μέσα.

Αφού είδε ότι μέσα στη μεζονέτα δεν υπάρχουν αναμμένα φώτα, έφυγε και λίγα δευτερόλεπτα μετά επέστρεψε με τους άλλους δύο συνεργούς του. Όλοι μαζί, φορώντας κουκούλες, πήδηξαν την περίφραξη και έφτασαν στο μπαλκόνι του ισογείου.

Οι δράστες επιχείρησαν να σπάσουν την εξώπορτα, όμως, όταν αντιλήφθηκαν την ύπαρξη της ιδιοκτήτριας μέσα στο σπίτι, τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια, πηδώντας και πάλι από την περίφραξη.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες, που έγινε προσπάθεια διάρρηξης στο συγκεκριμένο σπίτι.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ