Αυξημένη η κίνηση σε Κηφισό και Κηφισίας – Τροχαίο και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Δείτε LIVE

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι για ακόμη ένα απόγευμα η κίνηση των οχημάτων σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου. Ειδικότερα, οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς για ακόμη μία φορά βρίσκεται στο «κόκκινο».

Η ίδια εικόνα επικρατεί και στην έξοδο της Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη), από την Π. Ράλλη έως Αχαρνών, αλλά και στην είσοδο(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών). Προβλήματα υπάρχουν και στην Λ. Αλεξάνδρας, και στην Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη στο ύψος της Καισαριανής, αλλά και στην άνοδο της Λ. Κηφισίας από Εθνικής Αντιστάσεως έως Σωρου.

Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση και στην Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην Ακαδημίας, στην Πανεπιστημίου, στην Σταδίου, στην Βασ. Αμαλίας και στην Λ. Βουλιαγμένης προς Αθήνα.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Καθυστερήσεις και στην Αττική οδό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του κόμβου Ηρακλείου, με αποτέλεσμα η αριστερή λωρίδα να είναι κλειστή. Αναμένονται καθυστερήσεις.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Πεντέλης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ