Θεσσαλονίκη: Ηχητικό ντοκουμέντο από τον καταγγελλόμενο βιασμό της έχει η 16χρονη – Τι υποστηρίζει ο τράπερ

Νέα στοιχεία βλέπουν το “φως” σχετικά με την καταγγελία βιασμού της 16χρονης από τον τράπερ Saint στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο από τον βιασμό, που καταγγέλλεται ότι τελέστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Λαγκαδά, στις 7 Ιουνίου. 

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, όταν οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στο όχημα, η 16χρονη φέρεται να άνοιξε το κινητό της τηλέφωνο και να ηχογράφησε όλα όσα συνέβησαν. Το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, που διερευνούν την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη και έπειτα από σχετική εντολή της εισαγγελίας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου, που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω του Instagram.

Ο ίδιος ο μουσικός, πάντως, σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται, αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Μιλώντας συγκεκριμένα στην εκπομπή “T-live”, είπε ότι “γνωριστήκαμε από την αδελφή της, ούτε τη βίασα, ούτε αρπαγή έγινε, ούτε τίποτα από αυτά. Αρπαγή δεν έγινε, βιασμός δεν έγινε. Ήμουν πιο επίμονος λεκτικά, ποτέ σωματικά. Επειδή απλά μου άρεσε πολύ της έλεγα “δώσε μου ένα φιλάκι” αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση για βιασμό, ή οτιδήποτε. Απλά μου άρεσε πολύ και ήμουν επίμονος λεκτικά. Έτυχε να πω δυο-τρεις φορές παραπάνω να έρθουμε πιο κοντά. Δεν είναι καθόλου ο χαρακτήρας μου έτσι. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου πήραν αποτυπώματα. Ποτέ δεν είχα ποινικό μητρώο, ποτέ δεν έχω πειράξει κανέναν”.

“Δεν ξέρω τους λόγους, ίσως να ένιωθε φόβο ότι θα της έκανα κάτι παραπάνω, επειδή ήμουν λίγο παραπάνω… λεκτικά το είπα δύο -τρεις φορές; Δεν ξέρω” συμπλήρωσε ο τράπερ Saint.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ