Θεσσαλονίκη: Γυναικοκτονία έδειξαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ – Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 80χρονος

Από τις μαχαιριές του 80χρονου συζύγου της φαίνεται να έπεσε νεκρή η 87χρονη, στην περιοχή της Χαριλάου, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αγρότες: Παραμένουν στο μπλόκο του Ε-65 – Απέκλεισαν το τελωνείο των Ευζώνων – BINTEO

Ο 80χρονος φερόμενος ως δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς μετά το έγκλημα κατανάλωσε χάπια, με συνέπεια να εντοπιστεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση δίπλα στο πτώμα της γυναίκας του.

Το φονικό – σύμφωνα με την Αστυνομία – συνέβη το πρωί στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ηλικιωμένο αντρόγυνο. Ο ανιψιός τους ήταν εκείνος που γύρω στις 3.30 το απόγευμα – ανησυχώντας επειδή οι ηλικιωμένοι δεν απαντούσαν στις κλήσεις του – αποφάσισε να επισκεφθεί το διαμέρισμά τους, όπου εντόπισε σε λίμνη αίματος την 87χρονη θεία του και πεσμένο στο έδαφος τον 80χρονο σύζυγό της.

ΣΥΡΙΖΑ: Ολόκληρη η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Συνέδριο

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και εξετάζοντας τη σορό μακροσκοπικά διαπίστωσε τραύματα σε διάφορα σημεία και μεταξύ αυτών στην κοιλιακή χώρα. Ο ηλικιωμένος άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Αστυνομικοί της Σήμανσης κλήθηκαν στο διαμέρισμα ενώ τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης.

Κουίζ: Πόσο καλά γνωρίζεις την ελληνική μυθολογία; Μπορείς να απαντήσεις σωστά και στις 3 ερωτήσεις;

Σε βάρος του 80χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι οι αρχικές πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι η παθούσα είναι 78 και ο σύζυγός της 88 ετών. Με νεότερη ενημέρωση προέκυψαν οι ηλικίες που αναφέρονται πιο πάνω.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ