Θεσσαλονίκη: Γόνος γνωστής οικογένειας ο 29χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του

Γόνος γνωστής οικογένειας της Θεσσαλονίκης, είναι ο 29χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του, μέσα στο σπίτι της στην Καλαμαριά, το απόγευμα της Τετάρτης.

Δολοφονία 60χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι σκότωσε την μητέρα του»

Πληροφορίες του GRTimes αναφέρουν ότι η οικογένεια του 29χρονου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο της ένδυσης.

Οι γείτονες της άτυχης γυναίκας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά το φρικτό έγκλημα. Άτομα που γνωρίζουν την οικογένεια, μιλούν για ανθρώπους που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα, σημειώνοντας πως αγνοούσαν ότι ο φερόμενος ως δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε την μητέρα του

Όλοι έκαναν λόγο για έναν ευγενικό νεαρό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μετακόμισε μαζί με την σύντροφό του σε διαμέρισμα που βρίσκεται κοντά στην κατοικία της μητέρας του, με την οποία φέρεται να είχε πολύ καλές σχέσεις και επισκεπτόταν τακτικά.

Το απόγευμα της Τετάρτης, οι κάτοικοι συγκλονίστηκαν από την είδηση για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένη η γειτονιά από τη δολοφονία της 60χρονης – «Είμαστε σοκαρισμένοι… »

Αρχικά, φωνές και θόρυβοι ακούστηκαν από το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην οδό Παπαδιαμάντη, με αποτέλεσμα οι γείτονες να ενημερώσουν την αστυνομία ότι κάτι συνέβαινε.

Στο σημείο έσπευσαν πολύ γρήγορα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο, το έγκλημα είχε ήδη διαπραχθεί. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 29χρονο, ο οποίος φέρεται αμέσως μετά να ομολόγησε την πράξη του.

Δείτε τι ανέφεραν γείτονες της 60χρονης γυναίκας:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ