Θεσσαλονίκη: «Γιατί το έκανες» φώναξε ένας πατέρας στον 23χρονο κατηγορούμενο

Το πρωί της Πέμπτης, ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, περίμενε μαζί με τον δικηγόρο του έξω από το γραφείο του εισαγγελέα, φρουρούμενος από τρεις αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, κάποια στιγμή ένας άνδρας πλησίασε τον κατηγορούμενο και τον ρώτησε γιατί το έκανε.

Όταν οι αστυνομικοί, που φρουρούσαν τον 23χρονο, απομάκρυναν τον άνδρα, εκείνος τους είπε «είμαι Άρης, έχω έναν γιο 19 χρόνων ήθελα να μάθω γιατί σκότωσε τον Άλκη».

Θεσσαλονίκη δολοφονία Άλκη

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 4 ετών στον 23χρονο για τα ευρήματα σε σύνδεσμο

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 23χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, o φερόμενος ως δράστης κάθισε στο εδώλιο για πέντε αδικήματα για την υπόθεση που σχετίζεται με τα ευρήματα που εντόπισαν οι αστυνομικοί την Τετάρτη κατά την έφοδο τους στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, από το δικαστήριο του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 2.200 ευρώ, καθώς και απαγόρευση παρακολούθησης και παρουσίας σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις για χρονικό διάστημα πέντε ετών.

Θεσσαλονίκη δολοφονία 19χρονου - ΕΛΑΣ

Επίσης, ορίστηκε υποχρεωτική η παρουσία του δύο ώρες πριν και μετά από αθλητικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με αγώνες του ΠΑΟΚ στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται κοντά στον τόπο κατοικίας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ