Θεσσαλονίκη: Για ένα… φάλτσο στο τραγούδι η επίθεση με σφυρί σε 40χρονο έξω από πιτσαρία στο Πρόχωμα

Ένα… φάλτσο στο τραγούδι ήταν η αφορμή για την επίθεση με σφυρί σε 40χρονο, έξω από πιτσαρία στο Πρόχωμα της Θεσσαλονίκης.

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο Τhesstoday.gr, η ασήμαντη αφορμή δόθηκε μέσα στην πιτσαρία, όταν η παρέα του 40χρονου κορόιδεψε τους δύο άνδρες, τον 34χρονο μαζί με τον φίλο του, για τον τρόπο που τραγουδούσαν, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους.

Οι δύο παρέες άρχισαν να εξυβρίζουν η μία την άλλη, με δεκάδες θαμώνες του μαγαζιού να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Αν και φάνηκε πως η παρεξήγηση λύθηκε, οι δυο άνδρες έστησαν καρτέρι στον 40χρονο, και του επιτέθηκαν με σφυρί όταν βγήκε έξω από το κατάστημα, στις 2 τα ξημερώματα.

Σε κατάσταση σοκ, οι θαμώνες του καταστήματος που είδαν από τα παράθυρα την συμπλοκή, έτρεξαν έξω προκειμένου να τους χωρίσουν, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα.

Σημειώνεται ότι ο τραυματίας μεταφέρθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη. Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του φίλου του δράστη, ο οποίος είχε καταφέρει να ξεφύγει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ