Θεσσαλονίκη: Φίλος με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου ο 50χρονος γυμναστής – “Κατάλαβα ότι τον βασάνιζε κάτι”

Φίλος του γυμναστή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη, είναι ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια τον 50χρονο, ενώ αποκάλυψε ότι πριν από μία εβδομάδα είχαν μία τηλεφωνική επικοινωνία και την τρέχουσα εβδομάδα επρόκειτο να συναντηθούν από κοντά. Ωστόσο, υπήρξε η γνωστή τραγική κατάληξη.

Μιλώντας στην εκπομπή “Live News” στο Mega, ο Όθων Παπαδόπουλος μίλησε για τον γνωστό γυμναστή. “Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, εργατικός, πολύ δημοφιλής, γιατί ήταν άριστος στις κοινωνικές του σχέσεις με τους πάντες, και ένα πρόσωπο βαθύτατα θρησκευόμενο”, δήλωσε αρχικά.

Όπως γνωστοποίησε, την προηγούμενη εβδομάδα ο 50χρονος τον κάλεσε και του ανέφερε κάποια περιστατικά που είχαν συμβεί -εν είδει καταγγελίας – και διατύπωσε ορισμένα παράπονα για καταστάσεις που είχε υποστεί. Εξήγησε ότι το περιεχόμενο της συνομιλίας τους είχε συνάφεια με τα όσα ο ίδιος ο γυμναστής περιέγραψε στην ανάρτησή του. Ο 50χρονος ζήτησε τη νομική συμβουλή και την καθοδήγηση του κ. Παπαδόπουλου.

“Δυστυχώς την Τρίτη πληροφορήθηκα έκπληκτος ότι συνέβη αυτό το πράγμα”, είπε ο δικηγόρος. Διευκρίνισε ότι κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, ο 50χρονος ήταν σε ταραχή και πολύ έντονη ψυχολογική κατάσταση. “Κατάλαβα ότι τον βασάνιζε κάτι”, συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος τόνισε ότι θα σεβαστεί την έκκληση της οικογένειας του γυμναστή να μην αποκαλύψει τι περιλάμβανε η τηλεφωνική συνομιλία που είχαν. “Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ ταραγμένο, μου είπε ότι ήταν απελπισμένος. Δεν έχω λόγια, ειλικρινά δεν το περίμενα”, υπογράμμισε.

Ο ίδιος ανέφερε, πάντως, ότι προκύπτουν “ποινικά αδικήματα” και ειδικότερα αυτό της απάτης. Ερωτηθείς γιατί μπορεί να αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, ο δικηγόρος σχολίασε ότι “δεν μπορούμε να καταλάβουμε”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ