Survivor – Spoiler (2/6): Η ομάδα που κερδίζει στον αγώνα επάθλου και ο παίκτης που αποχωρεί

Οι δύο ομάδες συναντώνται στον στίβο μάχης και τα δίνουν όλα, με στόχο την νίκη στην μεταξύ τους αναμέτρηση και την απόκτηση του επάθλου, στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, από το επεισόδιο δεν θα λείψουν και τα “καρφιά” μεταξύ αντιπάλων, αφού η Βρισηίδα Ανδριώτου θα υποστηρίξει ότι δέχεται συνεχώς πυρά από τους Κόκκινους, χωρίς λόγο. «Ελπίζω να είναι πιο ήρεμος αυτή τη φορά ο κόκκινος πάγκος με την πάρτη μου, γιατί χωρίς να τους κάνω κάτι, όλο μου επιτίθονται. Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά, να μου σπιλώσουν το όνομα, γιατί ξεκινάμε στο ατομικό και ξέρουν ότι έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό και είμαι μια παίκτρια που αγαπάει το κοινό», θα ισχυριστεί η παίκτρια των Μπλε.

Στο μεταξύ, Μπλε και Κόκκινοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην αρένα προκειμένου να κερδίσουν στον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας.

Ποια ομάδα θα απολαύσει την νίκη και το έπαθλο; Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, τις οποίες μεταφέρουμε με επιφύλαξη, νικητές κι αυτή την φορά θα αναδειχθούν οι Μπλε.

Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου και Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιος παίκτης ή παίκτρια θα ακούσει το όνομά του στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει του αγωνίσματος και θα πει “αντίο” στον Άγιο Δομίνικο; Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η παίκτρια που θα αποχαιρετήσει στο ριάλιτι επιβίωσης είναι η Στέλλα Ανδρεάδου.

Μένει μόνο να διαπιστώσουμε αν τα spoiler και για τις δύο περιπτώσεις, την νίκης και της αποχώρησης, θα επιβεβαιωθούν.

Δείτε το τρείλερ για το επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ