Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για το αγοράκι που κατάπιε λουράκι ρολογιού

Εξιτήριο έλαβε το 3,5 ετών αγοράκι που νοσηλεύονταν στη Θεσσαλονίκη από τις 17/8 με χαμηλό επίπεδο οξυγόνου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και για το οποίο είχε στηθεί «Γέφυρα Ζωής» από τις τοπικές Αρχές για τη διακομιδή του, σύμφωνα  με το grtimes.gr

Θυμίζουμε ότι, το μωρό κατάπιε λουράκι από ρολόι, με τον πατέρα να καταφέρνει να το αφαιρέσει από το στόμα του. Ωστόσο, το οξυγόνο του μικρού είχε πέσει, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν διασώστες από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να μεταφέρουν το μωρό στο νοσοκομείο.

Για τη διακομιδή του στήθηκε μία «Γέφυρα Ζωής», καθώς άμεσα ειδοποιήθηκε και η Άμεση Δράση, με αστυνομικούς, τόσο της ίδιας, όσο και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,  να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να «ανοίγουν» κεντρικές οδικές αρτηρίες προκειμένου να φτάσει το παιδί στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό, καθώς κινδύνευε η ζωή του.

Πρόκειται για μία ακόμη κινητοποίηση των Αρχών, καθώς χθες, (18/8) ακόμη μία «Γέφυρα Ζωής» έστησαν άνθρωποι της Αστυνομίας, προκειμένου ένα βρέφος να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατόν από τη Βέροια προς τη Θεσσαλονίκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ