Τζαμίλα Τζαμίλ: Δεν φαντάζεστε που τραυματίστηκε η πρωταγωνίστρια του “She-Hulk”

Η Τζαμίλα Τζαμίλ, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της Disney+, με τίτλο “She Hulk: Attorney at Law”, αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του σίριαλ και συγκεκριμένα στις σκηνές δράσεις, υπέστη έναν επώδυνο τραυματισμό. “Πονούσα σε ένα σημείο που πραγματικά δεν ήξερα πως υπήρχε”, παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Η σταρ, η οποία υποδύεται την Titania στην πολυαναμενόμενη σειρά της Marvel, παρακολούθησε την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες αυτή την εβδομάδα, όπου και αποκάλυψε στο Entertainment Tonight τις δυσκολίες που είχε στα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, η Τζαμίλα Τζαμίλ δήλωσε ότι τραυματίστηκε, ενώ γύριζε τις σκηνές δράσεις. «Πονούσα σε ένα σημείο που πραγματικά δεν ήξερα ότι υπήρχε. Πιθανότατα θα πρέπει να το κόψτε αυτό, αλλά τράβηξα έναν μυ στον πρωκτό μου. Δεν ήξερα ότι ήταν δυνατό».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα πως έπρεπε να μάθει καλά ‘jiu-jitsu’ και ‘kung-fu’ για τις ανάγκες του ρόλου της ως Titania.

Παρόλο που τραυματίστηκε σε μια ευαίσθητη περιοχή, η Τζαμίλα Τζαμίλ παραδέχτηκε ότι της άρεσε που αναγκάστηκε να βγει από την ζώνη άνεσής της πάνω στο σετ.

«Δεν ξέρω πόσα από αυτά θα φτάσουν ποτέ στη μεγάλη οθόνη, γιατί το CGI είναι τρελό», συνέχισε. «Αλλά έπρεπε να κάνω όλες τις επικίνδυνες σκηνές λίγο-πολύ μόνη μου! Και ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ, γιατί είμαι απόλυτα κολλημένη στον καναπέ”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jameela Jamil (@jameelajamil)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jameela Jamil (@jameelajamil)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ