Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε αιματηρό επεισόδιο στην Ξηροκρήνη – Σχηματίστηκε δικογραφία για 5 Πακιστανούς

Στην εξιχνίαση αιματηρού επεισοδίου, με θύματα τρεις Πακιστανούς, που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2022 στην πλατεία Γαλοπούλου, στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης, προχώρησε σύμφωνα με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν δύο πτώματα στην Ξηροκρήνη – ΦΩΤΟ

Ειδικότερα, το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης έπειτα από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προχώρησε στην ταυτοποίηση πέντε ακόμη Πακιστανών, οδηγώντας στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Κατά την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, μαζί με άλλα άτομα, το Μάρτιο του 2022 στην περιοχή της Ξηροκρήνης, κατέχοντας αιχμηρά αντικείμενα και ρόπαλα, επιτέθηκαν σε βάρος των τριών ομοεθνών τους, τραυματίζοντάς τους. Οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου πραγματοποιήθηκαν χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύτηκαν.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 25 – 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, της απόπειρας αρπαγής κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ