Θεσσαλονίκη: Έξι πυρσοί και μία σιδερένια δοκός στα χέρια των τριών συλληφθέντων οπαδών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα που αφορούν την παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις σχηματίστηκε κατά των τριών ατόμων που συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη.

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 21, 26 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα που αφορούν την παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Όπως σημειώνεται, σε ελέγχους που έγιναν σε οχήματα σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης προσήχθησαν συνολικά δεκαέξι άτομα, ενώ συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι τρεις, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έξι ναυτικοί πυρσοί, καθώς και μία σιδερένια δοκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, φέρονται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ