Θεσσαλονίκη: «Εξαφανίστηκε» το σπιτάκι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αγίας Σοφίας

«Εξαφανίστηκε» το σπιτάκι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που ήταν τοποθετημένο στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από το οποίο ο κόσμος αγοράζει προϊόντα, όπως γίνεται κάθε χρόνο κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα προς ενίσχυση του Οργανισμού.

Το σπιτάκι το είχε παραχωρήσει χορηγός εταιρεία, σε συνεννόηση με τον δήμο Θεσσαλονίκης και τη Διεύθυνση Τροχαίας. Σήμερα οι υπεύθυνοι του Οργανισμού επρόκειτο να τον απεγκαταστήσουν, αλλά όταν πήγαν νωρίς το πρωί στο σημείο με γερανό διαπίστωσαν πως το σπιτάκι είχε «εξαφανιστεί».

Η εκπρόσωπος του Οργανισμού Ελευθερία Μωυσίδου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «ήταν το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε. Ήταν ανήκουστο. Χρειάστηκε γερανός για να σηκωθεί γιατί μιλάμε για έναν μεταλλικό οικίσκο με διαστάσεις 6 x 2,5 μέτρα».

Σύμφωνα με την κυρία Μωϋσίδου, οι άνθρωποι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ξέστησαν χθες το μεσημέρι από τον χώρο και τα τελευταία πασχαλινά είδη και σήμερα πήγαν για να το απομακρύνουν από το σημείο. Αφού διαπίστωσαν πως ο οικίσκος έλειπε από τον πεζόδρομο, δήλωσαν την κλοπή στην αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ