Θεσσαλονίκη: Ένταση στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ από φοιτητές παρουσία της Σακελλαροπούλου

Ένταση επικράτησε στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) από φοιτητές που εγκάλεσαν τον πρύτανη, Νίκο Παπαϊωάννου για την πτώση φοιτητή της Νομικής πριν από λίγες ημέρες.

Την ώρα που ο πρύτανης ανέβαινε στο βήμα για την τοποθέτησή του στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης και παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, φοιτητές που βρίσκονταν στην αίθουσα του ζήτησαν να μιλήσει για την πτώση φοιτητή που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο ΑΠΘ.

«Συμφοιτητής μας κόντεψε να χάσει τη ζωή του και ακόμα κινδυνεύει», ανέφεραν οι φοιτητές. «Εσύ να το κλείσεις», απάντησε μια γυναίκα.

Η ένταση διήρκεσε λίγα λεπτά, ενώ οι φοιτητές δεν αποχώρησαν από την εκδήλωση. Σημειώνεται πως το παρών στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ έδωσαν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, ο υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Θεσσαλονίκη ΑΠΘ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ