Θεσσαλονίκη: Εισέβαλαν σε οίκο ευγηρίας και έκλεψαν χρηματοκιβώτιο – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που ληστές εισβάλουν σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη και αρπάζουν χρηματοκιβώτιο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, στο βίντεο που εξασφάλισε το thestival.gr διακρίνεται η θρασύτητα των δραστών, καθώς καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας καρέ καρέ η στιγμή που τρία άτομα εισβάλουν με άνεση στον οίκο ευγηρίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη και αποσπούν το χρηματοκιβώτιο.

Δείτε το βίντεο

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, χάρη στις ενέργειες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τα έξι μέλη της σπείρας  βρίσκονται στην φυλακή.

Λεπτομερέστερα, συνελήφθησαν τον Μάιο του 2023 και οι αστυνομικοί τους συσχέτισαν με 12 περιστατικά. Συνέχισαν την αστυνομική έρευνα και διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει ακόμη τρία χτυπήματα. Το ένα από αυτά ήταν τον Απρίλιο του 2022 στον οίκο ευγηρίας και τα άλλα δύο σε οικίες, στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψή τους

Τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου, με τη συνδρομή ομάδας της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην περιοχή της Νικόπολης τους έξι δράστες, οι οποίοι λίγο νωρίτερα μετέβησαν με αυτοκίνητο που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας σε επιχείρηση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας και αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν χώρο όπου υπήρχε τοποθετημένο μηχάνημα ΑΤΜ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ