Θεσσαλονίκη: “Είναι στημένο” δηλώνει ο 56χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

«Θέλουν να με σπιλώσουν, είναι στημένο», δήλωσε στο Mega ο 56χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να αρπάξει μία μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη. «Θέλω τώρα να ξεκουραστώ λίγο, να κάνω κανά μπάνιο και να δούμε πώς θα εξελιχθεί το μέλλον», είπε ακόμη ο καθηγητής που κάνει λόγο για μία παρεξήγηση, για ένα φλερτ που έγινε άγαρμπα και υποστηρίζει πως η κοπέλα παρεξήγησε τις προθέσεις του.

«Γενικά φλερτάρω με γυναίκες αλλά μέχρι εκεί, με κανέναν σκοπό ούτε όφελος», είπε ακόμη ο καθηγητής και πρόσθεσε: «Τώρα εάν έτυχε το φλερτ να είναι κάπως υπερβολικό, ζητώ συγγνώμη. Είναι στημένο για να σπιλωθεί το όνομά μου διότι διεκδικώ κάποιες κληρονομιές».

Ο 56χρονος καθηγητής ΕΠΑΛ που κατηγορείται πως επιχείρησε να βάλει στο αυτοκίνητό του 16χρονη μαθήτρια, πήγε και σήμερα στα δικαστήρια και αφέθηκε ελεύθερος ως την Παρασκευή που θα δικαστεί, καθώς απουσίαζαν από το ακροατήριο η ανήλικη και ο πατέρας της που τον καταγγέλλουν.

Τον 56χρονο αναγνώρισαν και άλλες δύο κοπέλες ως τον άνδρα που τις παρενόχλησε, με τον δικηγόρο του να λέει πως ο πελάτης του ζητάει συγγνώμη.

«Ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσε στα κορίτσια και δεν είχε καμία πρόσθεση να αισθανθούν κάποιο άσχημο συναίσθημα», δήλωσε ο δικηγόρος του καθηγητή. Και αυτά τη στιγμή που για αυτές τις δύο καταγγελίες σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε εισαγγελέας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ