Θεσσαλονίκη: «Είναι αλκοολικός, είχαμε θέματα» λέει η ιδιοκτήτρια του ουζερί για τον μάγειρα που μαχαιρώθηκε για ένα κοντοσούβλι

Τις δικές της απαντήσεις δίνει η ιδιοκτήτρια του ουζερί της Θεσσαλονίκης, όπου ένας σεφ μαχαιρώθηκε από πελάτη για μία μερίδα… κοντοσούβλι. Το θύμα της αιματηρής επίθεσης, υποστηρίζει πως η ίδια δεν κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, αλλά σφουγγάριζε τα αίματα.

«Σήκωσε ο Σπύρος (σ.σ. ο σεφ) την μπλούζα του και είδα ότι αιμορραγεί. Δεν ήξερα τι να κάνω. Του είπα να κάτσει σε ένα μέρος, να πάρει ένα πανί και να σπρώξει στην κοιλιά του για να σταματήσει το αίμα. Αρχικά κάλεσα έναν φίλο μου, του είπα “έλα γρήγορα”, έπειτα κάλεσα την κοπέλα, την βοηθό του, και μετά πήρα το ΕΚΑΒ. Ο Σπύρος μου έλεγε “βάλε μου ρακί”, ήθελε να πιει» αναφέρει η ιδιοκτήτρια του ουζερί, μιλώντας στο Star.

Στη συνέχεια, προσθέτει η ιδιοκτήτρια πως ο σεφ, δεν ήταν καλά, καθώς είχε πιει. «Κακά τα ψέματα, είναι αλκοολικός. Είχαμε θέματα εδώ μέσα λόγω αυτού. Και με εμένα έχει μαλώσει πολλές φορές. Πριν 3 μέρες πριν γίνει το συμβάν, πήγε πάλι να πιαστεί στα χέρια. Σοκαρίστηκα».

Από την πλευρά του, ο σεφ που προχώρησε στις παραπάνω καταγγελίες, μιλώντας στο Star, ανέφερε πως εάν η ιδιοκτήτρια του ουζερί έχει δίκιο σε αυτά που λέει «έπρεπε να με σταματήσει πιο μπροστά. Γιατί περίμενε να γίνει το συμβάν; Γιατί δεν βγήκε στα κανάλια;».

Σχετικά με τις αναφορές περί αλκοολισμού, ο ίδιος απαντά «δεν έχω ζωή εγώ να βγω μετά για ένα ποτό; Πίνω 1-2 ποτά και γυρνάω σπιτάκι μου. Δεν γίνομαι τύφλα. Τότε, της ζήτησα τσίπουρο γιατί έριχνα στην πληγή, και τότε ήπια και εγώ για να αντέξω μετά την επίθεση που δέχθηκα. Πήρε το ΕΚΑΒ η ιδιοκτήτρια, αλλά ήταν πολύ αργά».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ