Θεσσαλονίκη: «Δεν παύει να είμαι η μάνα του φονιά» – Συγκλονίζει η μητέρα του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας

«Δεν παύει να είμαι η μάνα του φονιά» αναφέρει η μητέρα του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας, ο οποίος αυτή την ώρα απολογείται μαζί με τον συνεργό του για την δολοφονία της στη Θεσσαλονίκη. 

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του κατηγορούμενου είπε πως δεν θα είναι δίπλα του σήμερα στην απολογία του ενώπιον των δικαστικών Αρχών. «Έχει γίνει ένα έγκλημα, χάθηκε μία γυναίκα, είμαι πολύ θυμωμένη. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, δεν ξέρω. Εδώ χάθηκε μία κοπέλα, να πάω που θα απολογηθεί; Πως θα απολογηθεί σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτή τη μάνα, «συγγνώμη που σου “έφαγα” την κόρη σου;». Το ξέρω ότι δεν ευθύνομαι, αλλά δεν παύει να είμαι η μάνα του φονιά».

Όπως δήλωσε η μητέρα του δράστη, νιώθει πως «θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί». Παράλληλα, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη της, παρά μόνο ότι την είχε χτυπήσει.

«Μία μάνα έχασε την κόρη της και μία κόρη έχασε τη μάνα της. Καταλαβαίνετε τι έχει κάνει; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω για ποιον να κλάψω. Ντρέπομαι να βγω έξω στον κόσμο. Ντρέπομαι, κλαίω μέρα νύχτα».

Όπως δήλωσε η ίδια, από τη μία θέλει να κλάψει για το παιδί της, από την άλλη όμως νιώθει θυμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ