Θεσσαλονίκη: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ανακριτή ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας και ο συνεργός του – ΒΙΝΤΕΟ

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αμίλητοι και με σκυμμένα τα κεφάλια έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Από λεπτό σε λεπτό οι δυο φίλοι θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή, σύμφωνα με το thesstoday.gr. Πρόκειται για τον 39χρονο σύντροφο της γυναίκας και τον 34χρονο φίλο του, ο οποίος φέρεται ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός της ήταν εκείνος που τη σκότωσε και στη συνέχεια ζήτησε τη βοήθειά του προκειμένου να εξαφανίσει το πτώμα.

Σε βάρος των δύο ανδρών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία (όλες σε βαθμό κακουργήματος και κατά συναυτουργία), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο σύντροφος της Γεωργίας αρνήθηκε τις κατηγορίες και επιφυλάχθηκε για περαιτέρω διευκρινίσεις στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ενώ ο δεύτερος φέρεται να αποδέχθηκε μόνο τη συμμετοχή του στη ληστεία και ότι βοήθησε στην εξαφάνιση της σορού.

«Αρνούμαι τα πάντα» επιμένει ο σύντροφός της

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, για ακόμη μια φορά, ο 39χρονος κατηγορούμενος θα ισχυριστεί πως όλη την νύχτα κοιμόταν και δεν κατάλαβε τίποτα. Συγκεκριμένα θα πει: «Αρνούμαι τα πάντα. Η Γεωργία ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχα στον κόσμο. Κατάλαβα ότι έλειπε το πρωί εκείνης της μέρας, όταν ξύπνησα. Δεν έχω καμία σχέση με την δολοφονία».

Ο 39χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της Γεωργίας, παραμένει αμετακίνητος από την θέση του και επιμένει πως δεν θα σκότωνε ποτέ την σύντροφό του, με την οποία, όπως κατέθεσε ενώπιον της ΕΛ.ΑΣ. τα πήγαιναν πολύ καλά και δεν είχαν εντάσεις ως ζευγάρι.

Ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να σβήσει τα ίχνη του από την πρώτη στιγμή, τόσο με τις καταθέσεις του στις Αρχές όσο και με τις συνεντεύξεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος, σύμφωνα με την κατάθεση του, αναζητούσε την αγνοούμενη σύντροφό του ακόμη και σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ