Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 33χρονο για «ριφιφί» σε σούπερ μάρκετ με λεία 100.000 ευρώ

Χρηματικό ποσό περίπου 100.000 ευρώ καθώς και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή είχαν κλέψει δύο άτομα τον Δεκέμβριο του 2021 από σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην  περιοχή της Νικόπολης.

Από την Αστυνομία έχει ταυτοποιηθεί και συνελήφθη ως δράστης ένας 33χρονος, ο οποίος μαζί με συνεργό του είχαν μπει με ριφιφί στο σούπερ μάρκετ και είχαν κλέψει δύο χρηματοκιβώτια και τον υπολογιστή, ενώ παραβίασαν ακόμη ένα χρηματοκιβώτιο.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 33χρονου, κατά την οποία κατασχέθηκε μεταξύ άλλων ένα πιστόλι και τέσσερα φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής δυνάμει της οποίας συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του και άλλες παρόμοιες πράξεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ