ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Συνελήφθη γνωστός Αλβανός τραγουδιστής για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική

Συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός για κατοχή και διακίνηση – εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην Αττική. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr οι δύο άνδρες διακινούσαν κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη.

Συνολικά κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης οι αστυνομικοί εντόπισαν 9.230 ευρώ, ένα πιστόλι και 4 φυσίγγια των 6.35 mm, δύο αυτοκίνητα, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και τέσσερα κινητά.

Ο Αλβανός συλληφθείς, Α.B., είναι γνωστός τραγουδιστής στην χώρα του. Ο 41χρονος έχει κάνει πολλές λαϊκές επιτυχίες. Διέμενε στην Αρτέμιδα της Αττικής και είχε άδεια παραμονής στη χώρα.

Ο Έλληνας με τα αρχικά Ε.Γ, είναι γεννημένος το 1959 στην Αθήνα και κάτοικος Αρτέμιδας. Ο Ε.Γ. είναι συνταξιούχος.

Κατηγορούνται για παραβάσεις του Ν. 4139/13 «Νόμος περί εξαρτησιογόνων Ουσιών και άλλες διατάξεις», ενώ επιπρόσθετα ο  41χρονος κατηγορείται και για παραβίαση του Ν. 2168/93 «Περί Όπλων».

Ειδικότερα, η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών αφού αξιοποίησε πληροφορία σχετικά με την δράση των δύο ανδρών και τη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών σε διάφορα άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, επιτευχθεί μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων και στοιχείων και δημιουργίας ατομικών «προφίλ» (το λεγόμενο profiling), ο εντοπισμός τους.

Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 14-2-2022, ο Ε.Γ. συνελήφθη στο σπίτι του και βρέθηκαν στην κατοχή του και για λογαριασμό του συνεργού του, με σκοπό την άμεση πώληση σε τρίτους, 9 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 1.015 γραμμαρίων και ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας «EKOLA & VOLTRAN Tuna» με έναν γεμιστήρα και 4 φυσίγγια διαμετρήματος 6.35 mm.

Έπειτα, ο A.B. συνελήφθη στο σπίτι του και στην κατοχή του βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 50 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ