Θεσσαλονίκη: Μπαράζ εφόδων της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών – Δύο συλλήψεις, βρέθηκαν μαχαίρια και σιδερογροθιές

Ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες αστυνομικές έρευνες σε συνδέσμους οπαδών, στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά ερευνήθηκαν 13 σύνδεσμοι σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστοί, στειλιάρια και άλλα αντικείμενα.

Σε σχέση με τα ευρήματα, συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι συνδέσμων, 43 και 36 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι στελέχη της Αστυνομίας διενήργησαν ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημέρωσε για τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησε το απόγευμα σε λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο συλληφθέντων ηλικίας 43 και 36 ετών, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται «αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς και άλλων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., απογευματινές ώρες σήμερα (03-02-2022), πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες σε διάφορες λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης» και «στο πλαίσιο των ερευνών, που έλαβαν χώρα παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, εντός χώρων δεκατριών (13) οικημάτων που στεγάζονται οι λέσχες αυτές και δραστηριοποιούνται φίλαθλοι των ομάδων της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, καπνογόνα, φωτοβολίδες, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες».

Σε ό,τι αφορά τη σύλληψη των δύο ατόμων διευκρινίζεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι πρόκειται για τους υπευθύνους «δύο εκ των προαναφερόμενων χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ