Θεσσαλονίκη: Ανατροπή με τη σύλληψη του Γεωργιανού για τη δολοφονία του Ρώσου αρχιμαφιόζου – Πώς έπιασαν λάθος άνθρωπο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η σύλληψη του 48χρονου ομογενή από τη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του οποίου φέρεται να εκκρεμούσε ένταλμα για τις δολοφονίες του Ρώσου Αλεξάντερ Σολόνικ και της συντρόφου του το 1997.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται όμως  καθώς προέκυψε ότι από το 2000 είχε συλληφθεί στην Ισπανία ένα Ρώσος μαφιόζος, κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός για τα παραπάνω εγκλήματα. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος κακοποιός βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε φυλακές της Ρωσίας.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η σύγχυση προέκυψε καθώς ο έγκλειστος στις φυλακές της Ρωσίας χρησιμοποιούσε τα ίδια στοιχεία ταυτότητας με τον Γεωργιανό, ενώ είναι πιθανό το αποτύπωμά του να συμπεριελήφθη εσφαλμένα στον φάκελο που έχει η αστυνομία στην Ελλάδα σε βάρος του 48χρονου Γεωεργιανού.

Έτσι, διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχό του στο αεροδρόμιο, την Τρίτη, ότι υπάρχει ενεργό ένταλμα σε βάρος του, κάτι το οποίο όμως είναι πιθανό να οφείλεται σε παρεξήγηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι 48χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για 48χρονο Έλληνα υπήκοο, με καταγωγή από τη Γεωργία. Όπως διαπιστώθηκε, εις βάρος του εκκρεμεί ένταλμα των ελληνικών διωκτικών Αρχών για τις δύο συγκεκριμένες δολοφονίες. Η σύλληψή του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη με πτήση από την Κύπρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ