Θεολόγος: Ληστές τους κλείδωσαν στο μπάνιο κι «άδειασαν» το σπίτι τους – «Μας άφησαν ταπί» λέει ο 90χρονος

Τον τρόμο έζησαν ένα ανδρόγυνο και ένας φίλος τους, όταν πέντε ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στην κατοικία τους το βράδυ της Δευτέρας (16/10) στον Θεολόγο Φθιώτιδας. Οι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και ακινητοποίησαν τους τρεις ενοίκους, με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού.

Οι δράστες στάθηκαν αρχικά μέσα στο σαλόνι βάζοντας τα πιστόλια και τα μαχαίρια τους στον λαιμό του ενός ενοίκου, απαιτώντας παράλληλα να τους δώσουν χρήματα, καθώς είχαν την πληροφορία ότι υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι. Οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν από τα θύματα, το ποσό των 10.000 ευρώ, καθώς και τρεις χρυσές λίρες.

Ο 90χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια των δραστών.

«Μας άφησαν ταπί. Δεν έχουμε καθόλου χρήματα. Ήταν μέσα στο σπίτι επί μιάμιση ώρα και μας παίδευαν και επιμέναν να πάρουν πολλά λεφτά. Είχαν, λέει, την πληροφορία ότι έχω πολλά λεφτά και δεν έφευγαν αν δεν τους έδινα κάτι. Προτίμησα να δώσω όλα τα λεφτά που είχα για να σταματήσει αυτό το μαρτύριο…», είπε ο κ. Γιώργος.

«Ήταν αποφασισμένοι να κάνουν μεγάλη ζημιά. Ο ένας απ’ αυτούς έσκυψε και μου είπε στο αυτί την ώρα που έφευγε “κ. Γιώργο δεν θα ερχόμασταν, αν δεν είχαμε την πληροφορία ότι έχεις πάρα πολλά λεφτά“. Πού την είχε αυτή την πληροφορία δεν ξέρω», τόνισε ο ηλικιωμένος, ο οποίος ανέφερε ότι κάποιοι από τους δράστες μιλούσαν ελληνικά και κάποιοι άλλοι απέφευγαν να μιλήσουν.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ