Θανατηφόρο τροχαίο στις Αχαρνές: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος τραυματίας – «Έχει χτυπήσει, είναι σοβαρά» λέει ο αδελφός του

Ώρες αγωνίας βιώνει η οικογένεια του 19χρονου τραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (12/03) τα ξημερώματα στις Αχαρνές, όπου εμπλέκεται και ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα έναν 19χρονο – Τι έκανε ο οδηγός του τρίτου εμπλεκόμενου οχήματος

Από την σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων, έχασε την ζωή ο φίλος του 19χρονου τραυματία, ο οποίος ήταν συνοδηγός. Τα δύο νέα παιδιά είχαν ξεκινήσει νωρίς το πρωί για να πάνε στην εργασία τους.

Ο αδελφός του 19χρονου τραυματία μίλησε στον Alpha και ανέφερε πως «οι γιατροί είναι σε αναμονή. Τώρα αυτός, κάνει ράμματα, έχει χτυπήσει. Είναι σοβαρά, είναι κρίσιμα. Πήγαινε με τον φίλο του για δουλειά και έγινε ένα τρακάρισμα. Με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν “πρέπει να έρθεις στο νοσοκομείο”».

Σημειώνεται πως ο 19χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο ΚΑΤ, και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να τον κρατήσουν στην ζωή, σύμφωνα με τον Alpha. Αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ