Θάνατος Τζωρτζίνας: Ενδεχομένως να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, με τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου να συλλαμβάνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHΑ, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ποσότητα 6ml ανά λίτρο αίματος για τη Τζωρτζίνα, ποσότητα που θεωρείται πολύ μεγάλη και ικανή να προκαλέσει τον θάνατο.

Συγκεκριμένα  στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος.Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί, ότι η κεταμίνη εξαφανίζεται από ζωντανούς οργανισμούς μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι αυτός που τη χορηγούσε στο παιδί, το γνώριζε.

Να σημειωθεί ότι οι γιατροί κατέθεσαν  ότι η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε ποτέ από τους ίδιους στη Τζωρτζίνα και πως η ουσία δρα 10-15 λεπτά μετά τη χορήγησή της και αρκεί ένας άνθρωπος να μείνει για ελάχιστο χρόνο με το πρόσωπο στο οποίο θα χορηγηθεί για να γίνει αυτό.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς, και δεν αποκλείεται τα συνολικά εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας, τα οποία είχε αποκαλύψει η ίδια η μητέρα, να οφείλονται ενδεχομένως σε χορήγηση κεταμίνης. Άρα, είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ