Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Οι κρίσιμες ημερομηνίες και η ρήξη στη σχέση των γονέων

Το μυστήριο με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας, στην Πάτρα, βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” των αστυνομικών Αρχών, που ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα “έφυγαν” σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους. Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας -του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας- τον περασμένο Ιανουάριο, αποτέλεσε και την αφορμή ώστε να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση και η υπόθεση να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το Mega, η μητέρα των τριών κοριτσιών είχε βιντεοσκοπήσει τα επεισόδια που πάθαινε η μικρή Τζωρτζίνα, προκειμένου να έχουν μία εικόνα και οι γιατροί για το τι του συμβαίνει. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, όσοι έχουν δει τα βίντεο αναφέρουν πως δεν διευκρινίζεται ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης των επεισοδίων. Γι’ αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε η συζήτηση μεταξύ των γιατρών, ώστε να μπουν κάμερες στον χώρο, όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

Στη συνέχεια, ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε την χρονική σειρά ορισμένων συμβάντων, με την επισήμανση ότι πρόκειται για στοιχεία “καθοριστικής σημασίας” που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές. Τα στοιχεία αφορούν σε κρίσιμες ημερομηνίες της ζωής του ζευγαριού. Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το ζευγάρι είχε κάνει συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.

“Θα προχωρήσουμε και σε άλλες αποκαλύψεις τις επόμενες ημέρες για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου, ειλικρινά, που χάθηκαν αυτά τα τρία κορίτσια”, είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ