Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο: Μηχανή συγκρούστηκε με φορτηγό – Νεκρός ένας 18χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη (09/09) στο Ρέθυμνο, με θύμα έναν 18χρονο ο οποίος επέβαινε σε μηχανή η οποία συγκρούστηκε με φορτηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο θάνατος του 18χρονου νεαρού ήταν ακαριαίος, καθώς η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είναι πλέον δύσκολη η αναγνώριση της ταυτότητας του νεκρού.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 08:00 το πρωί όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με το φορτηγό, στην περιοχή Μασταμπάς. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του ίδιου μέσου, η μηχανή φέρεται να «καρφώθηκε» στον πίσω τροχό του φορτηγού.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον συνοδηγό της μηχανής και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας περίπου 17-18 ετών ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση και δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.

Επί ποδός βρέθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που προχώρησε σε πλύση του οδοστρώματος.

Τα αίτια υπό τα οποία συνέβη το τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία, συνεπώς η μαρτυρία του διασωθέντα είναι πολύτιμη για τους αστυνομικούς αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στο μοιραίο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ